KNAP ACADEMIE | Algemene informatie
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
trainer, samenwerken, voorwaarden, leergang, ontwikkeling, evaluatie
513
page-template-default,page,page-id-513,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

Zelf pionieren?

KNAP Academie staat open voor nieuwe, stevige pioniers die samen met ons hun aanbod aan publieke en sociale organisaties willen aanbieden. Heeft u interesse, klik dan hier. Herkent u zich in het profiel, neem dan contact op.

Informatie voor trainers die met KNAP Academie (willen) werken.

KNAP Academie wil graag een podium bieden aan pioniers. Mogelijk ben jij zo’n pionier. Wij werken uitsluitend met ervaren trainers, die mensen begeleiden die op strategisch niveau in publieke en maatschappelijke organisaties actief zijn. Deze trainers hebben zelf leergangen en opleidingen ontwikkeld. Ze hebben een ruim netwerk in het publieke en maatschappelijke domein en zijn actief ten behoeve van publiek en maatschappelijke vraagstukken. De ervaring heeft de nieuwsgierigheid van de trainers vergroot. Zij zijn steeds bereid nieuwe methoden en strategieën te ontwikkelen en uit te proberen om nieuwe maatschappelijke en publieke vraagstukken het hoofd te bieden. Mocht je zo’n pionier zijn, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe wij podium aan je kwaliteiten kunnen bieden.

Algemene informatie over KNAP Academie:
Via KNAP Academie kunnen publieke en maatschappelijke organisaties met specifieke trainers in zee gaan, in plaats van met instituten. Een bijkomend voordeel voor u is dat we de marge weg organiseren door slimmer te werken dan een groot instituut.
KNAP Academie stimuleert sociaal ondernemerschap en maakt waar mogelijk gebruik van sociale firma’s & social enterprises als dienstverleners.
KNAP Academie is door CRKBO erkend en staat ingeschreven in het register. Onderwijsactiviteiten van de KNAP Academie zijn vrijgesteld van BTW.

Knap Academie ALGEMENE VOORWAARDEN augustus 2014 (< Klik hier om het pdf te downloaden.)
Knap Academie Klachtenprocedure (< Klik hier om het pdf te downloaden.)
Knap Academie Evaluatieformulier (< Klik hier om het pdf te downloaden.)

 

background