KNAP ACADEMIE | Charlotte Talens
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
Leiderschap, diplomatie, systemisch werken, diversiteit, cultuur
142
page-template-default,page,page-id-142,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

Charlotte Talens

Charlotte Talens heeft ruim twintig jaar ervaring in de wereld van het openbaar bestuur en de internationale diplomatie. Als Europees lobbyist, diplomaat en nu ook als zelfstandig organisatieadviseur, (team)coach, opleider en procesbegeleider via haar eigen praktijk Marbles in Motion.
Zij voelt zich thuis op plekken waar de samenleving wat aan heeft en begeleidt – vaak (cultureel)diverse – (management)teams, organisaties en hun leiders in binnen- en buitenland bij het oplossen van complexe vraagstukken en het vinden van ruimte voor beweging wanneer het vast zit.

Licht schijnen waar het donker is. Ruimte vinden waar het vastzit. Ongebaande paden nemen en oog voor het geheel. Dat is wat haar typeert. Haar aanpak is intuïtief en raakt voorbij het zichtbare. Ze richt zich niet alleen op ‘het’ individu, maar ook op de context, ontschuldigende patronen en dat wat er tussen mensen en delen is. Dit maakt dat er gewerkt wordt met wat er is en wat er kan, in plaats van slechts met hoe men zou willen dat het is of zou moeten zijn. Charlotte maakt zich sterk voor vitaliteit en veerkacht van organisaties en mensen.

Ze is getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. In haar vrije tijd is ze meestal buiten te vinden, al dan niet met hond, of ergens in huis met een kwast of pollepel in haar hand.

Meer info:

www.marblesinmotion.nl
www.linkedin.com/in/charlottetalens/
Insta: @marblesandme

background