KNAP ACADEMIE | Het gevaar van samen
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
KNAP, knap, academie, academy, Nederlands, Opleiding, leergang, training, publiek domein, sociaal domein, sociale vraagstukken, maatschappij, politiek, openbaar bestuur, maatschappelijk, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, vaardigheden, leiderschap, innovatie, vernieuwing, sociaal bestel, middenveld, freelance trainer, verschil maken, professioneel, collectief, collectieve, senior, eigentijds, sociaal ondernemerschap, democratie, empowerment, lokaal, lokaleopleidingsinstituut, opleiding, colleges, trainingen, adviseur, coachings, publieke domein, ambtenaar, overheid, beleid
1846
page-template-default,page,page-id-1846,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

KNAP LAB vrijdag 25 oktober 2019
Jan den Hollander over het gevaar van samen

 

Samen kom je verder. Samenwerken, samenleven. Samen op weg. Samenleven doe je niet alleen. Is het antwoord samen, dan volgt ja en amen. Gezocht: verbinder, teamplayer, samenbindend vermogen, dat we inzetten voor een gezamenlijk doel.
Samen is de heilige graal van publiek werk geworden. Samen, wie kan daar nou tegen zijn?

 

In het KNAP lab ‘het gevaar van samen’ kruipt organisatieadviseur Jan den Hollander achter de tegeltjeswijsheden rond teams en samenwerken en verkent samen met de deelnemers wat met ‘samen’ wordt verhuld, vermeden en vertroebeld. In het KNAP Lab gaan we in reactie hierop: samenwerkingsmythes onthullen, de confrontatie aan met onze meest hardnekkige overtuigingen over samen en vervolgens alternatieven voor samen verhelderen.
Het resultaat: een meer precieze blik op onderlinge afhankelijkheid, een nuchtere benadering van samenwerkingsvraagstukken.
En u stapt als deelnemer nooit meer op dezelfde manier in een ‘teambuilding’.

 

KNAP Lab ‘het gevaar van samen’ is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor samenhang en samenwerking in publieke organisaties. U bent voorzitter van een managementteam of college, u geeft richting aan samenwerking in het sociale domein, u geeft vorm aan maatschappelijke coalities en allianties, bouwt aan teams, afdelingen en programma’s.

 

Praktisch
Locatie: Amsterdam
Tijdstip: van half drie tot half zes
Opgeven: bij Henk Gossink via henk@knapacademie.nl

In KNAP Labs ontwikkelen pioniers van de KNAP Academie nieuwe inzichten en werkvormen. Er zijn geen deelnamekosten verbonden aan het KNAP Lab. U betaalt met uw feedback op de bijeenkomst.

 

 

 

 

 

background