KNAP ACADEMIE | KNAPLab, intervisie, teamcoaching, kentalis, wijkteams
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
KNAP, knap, academie, academy, Nederlands, Opleiding, leergang, training, publiek domein, sociaal domein, sociale vraagstukken, maatschappij, politiek, openbaar bestuur, maatschappelijk, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, vaardigheden, leiderschap, innovatie, vernieuwing, sociaal bestel, middenveld, freelance trainer, verschil maken, professioneel, collectief, collectieve, senior, eigentijds, sociaal ondernemerschap, democratie, empowerment, lokaal, lokaleopleidingsinstituut, opleiding, colleges, trainingen, adviseur, coachings, publieke domein, ambtenaar, overheid, beleid
1234
page-template-default,page,page-id-1234,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

NuInschrijven_button

KNAPLab: Teams onder de loep

Ontwikkeld door: Margot Clausing en Margaret van Ruitenbeek

Een mix van training en intervisie: uw vraag staat centraal

Het KNAPLab is een korte, actieve workshop die alle pioniers binnen de KNAP Academie kunnen geven. Het is een plek voor onderzoek, reflectie, uitproberen en kennis opdoen.

In dit KNAPLab neemt u met vakgenoten uw vraag over een team onder de loep. Waarom loopt een team vast? Waarom verloopt de communicatie niet goed? Waarom blijft resultaat achter? Onder leiding van teamcoaches Margaret van Ruitenbeek en Margot Clausing onderzoekt u uw ingebrachte vragen en werksituaties. U wisselt kennis en ervaring uit met collega-teamleiders en -coaches, die soms uit uw eigen, soms uit andere organisaties komen. Aan het eind van het Lab kunt u uw inzichten vertalen naar actie.

Theorieën en modellen

Uw vraagstukken worden van een kader voorzien aan de hand van verschillende theorieën en modellen over teamontwikkeling en teamcoaching. De theorieën en modellen creëren afstand, helpen met het analyseren en oplossen van het probleem en geven handvatten om in een volgende situatie uw team zelf onder de loep te nemen. Natuurlijk wordt er actief gebruik gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring van alle deelnemers. Het samen onderzoeken van verschillende teamsituaties levert herkenning, inspiratie en ideeën op en vergroot het leereffect.

Investering

Dit KNAPLab duurt één dagdeel, voor maximaal zes mensen. De kosten zijn €125,- per persoon.

 

NuInschrijven_button

background