KNAP ACADEMIE | Krijn van Beek
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
Krijn van Beek, sociale vraagstukken, 2100, decentralisaties, 3D, justitie, Amsterdam, RMO, Den Haag, toekomst, agenda, denktank, strategie, samenleving, ministerie, innovatie
589
page-template-default,page,page-id-589,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

Krijn_van_Beek_profilefoto

Krijn van Beek

Krijn van Beek (1963) is mede-oprichter van de Policy Design Studio i.s.m. de KNAP Academie waar hij publieke organisaties helpt om met nieuwe creativiteit hun maatschappelijke opdracht te dienen.

strategiemakelaar, manager, bestuurder en ondernemer met een brede ervaring in het verbinden van overheid, wetenschap, media, civil society en bedrijven. Initiator van onder andere: 24 uurs-ministerie, strategie-ontwerpsessie, sociale agenda, socialevraagstukken.nl, maatschappelijk referentiekader. Specialist in: e-society, sociale innovatie, maatschappelijke participatie, toekomst verkennen, onderwijs en veiligheid.

“Strategie is ontdekken waar je heen wilt en wegen vinden daar naartoe. De kern van strategie-ontwikkeling schuilt in het verbinden van mensen, doelen, kennis en creativiteit.”

Voormalig directeur van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO), directeur van Infodrome (denktank voor ICT en samenleving) en oprichter van Denktank 2100, begon zijn carrière bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Hij studeerde wiskunde en is gepromoveerd in de economie.

Opleidingen ontwikkeld door deze pionier:
Policy Design Studio

background