KNAP ACADEMIE | Liesbeth Tettero
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
Liesbeth Tettero, groen links, emancipatie, vrouwenbeweging, topvrouwen, academie, duurzaamheid, training, politiek, feminisme
934
page-template-default,page,page-id-934,has-dashicons,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2
LiesbethTettero

Liesbeth Tettero

Iedereen heeft minstens één bijzonder talent. Niets maakt mij blijer dan mensen te helpen om dit talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. Waar komt iemand het best tot zijn of haar recht? Welke competenties kunnen sterker en wat is daarvoor nodig ? Ik heb als talentmanager, trainer en (loopbaan-)coach ruime ervaring in het openbaar bestuur. Waar bevlogen mensen zich inzetten om de wereld mooier te maken.

Waar ik zelf bevlogen over ben, is de positie van vrouwen, in het bijzonder in het openbaar bestuur. Waarom is het niet vanzelfsprekend dat de helft van de gemeenteraden, de colleges van B&W, de Tweede Kamer, noem maar op, net als de helft van de bevolking bestaat uit vrouwen? Er is volop discussie: ligt dit aan de old boys’ netwerken, aan de vrouwen zelf? Is het nature of nurture? De waarheid ligt in het midden. De vraag is nu: hoe gaan ambitieuze vrouwen er mee om? Daarom heb ik de leergang ‚Topvrouwen naar de top’ ontwikkeld.

Leergang ontwikkeld door deze pionier:

Waardevol Verbinden

Topvrouwen naar de Top

background