KNAP ACADEMIE | Myriam Gijsbers
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
Myriam Gijsbers, publiek domein, adviseur, reflaction, LIA, twijnstra, kpmg, maatwerk, dagakademie, wethoudersprogramma, kerntraject, wethouder, strategisch
138
page-template-default,page,page-id-138,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2
Myriam_Gijsbers_profilefoto

Myriam Gijsbers

Met een voorliefde voor leren, veranderen en ontwikkelen werk ik inmiddels 17 jaar als adviseur, trainer en coach op het gebied van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. 

Sinds 2005 verzorg ik vanuit mijn eigen bureau, Reflaction, diverse programma’s in de profit en non-profit sector om professionals net even anders naar hun dagelijkse praktijk te laten kijken en hun eigen gedrag optimaal te laten aansluiten op wat die praktijk vraagt. Co-creatie is een kernbegrip in mijn werk, zowel met mijn klanten als met diverse con-cullega’s in het veld. Omschrijvingen die op mij en mijn werkwijze van toepassing zijn, zijn: dynamisch, helder, verleidelijk resultaatgericht, zorgvuldig en met een eigen geluid.

Specialiteiten: management en personal development, change management, leiderschap, politiek-bestuurlijke gevoeligheid, professioneel adviseren en communicatieve vaardigheden.

Opleidingen ontwikkeld door deze pionier:
Adviseren met publieke impact

 

background