KNAP ACADEMIE | Onze Pioniers
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
KNAP, knap, academie, academy, Nederlands, Opleiding, leergang, training, publiek domein, sociaal domein, sociale vraagstukken, maatschappij, politiek, openbaar bestuur, maatschappelijk, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, vaardigheden, leiderschap, innovatie, vernieuwing, sociaal bestel, middenveld, freelance trainer, verschil maken, professioneel, collectief, collectieve, senior, eigentijds, sociaal ondernemerschap, democratie, empowerment, lokaal, lokaleopleidingsinstituut, opleiding, colleges, trainingen, adviseur, coachings, publieke domein, ambtenaar, overheid, beleid
68
page-template-default,page,page-id-68,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

Margaret van Ruitenbeek (1964) werkt als (team)coach en trainer. Haar loopbaan karakteriseert zich met een doorgaande lijn van werken met kinderen, werken met ouders en gezin, trainen/ coachen en opleiden van professionals.

Lees Meer >

Henk Gossink, mede-oprichter en directeur van de KNAP-Academie. Van opleiding bestuurskundige. Achtereenvolgens was hij onderzoeker van stedelijke vraagstukken, adviseur bij het ontwikkelen van wijkaanpak, communicatieadviseur en collegewoordvoerder voor de gemeente Haarlemmermeer, opleider van bestuurders en ambtenaren en coach.

Lees Meer >

Charlotte Talens heeft ruim twintig jaar ervaring in de wereld van het openbaar bestuur en de internationale diplomatie. Als Europees lobbyist, diplomaat en nu ook als zelfstandig organisatieadviseur, (team)coach, opleider en procesbegeleider via haar eigen praktijk Marbles in Motion.

Lees Meer >

Andre_de_Jong_profilefotoAndré de Jong (1963) voedt en inspireert individuen, teams en organisaties in hun zelfontwikkeling. Hij heeft verstand van voelen. Hij is nieuwsgierig, inspireert en straalt rust uit. Hij geeft concrete feedback over wat hij in het hier en nu van je hoort, ziet en voelt.   

 Lees Meer >

Margot Clausing (1964) werkt als (trainer, teamcoach en supervisor. vanuit haar achtergrond als dramatherapeut zet ze ervaringsgerichte werkvormen vanzelfsprekend in, observeert ze secuur en daagt ze mensen uit iets anders te proberen.

Lees Meer >

Krijn_van_Beek_profilefoto

Krijn van Beek . Strategiemakelaar, manager, bestuurder en ondernemer met een brede ervaring in het verbinden van overheid, wetenschap, media, civil society en bedrijven. Initiator van onder andere: 24 uurs-ministerie, strategie-ontwerpsessie, sociale agenda, socialevraagstukken.nl, maatschappelijk referentiekader.     

Lees Meer >

Myriam_Gijsbers_profilefotoMyriam Gijsbers.  Met een voorliefde voor leren, veranderen en ontwikkelen werk ik inmiddels 17 jaar als adviseur, trainer en coach op het gebied van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. 

Sinds 2005 verzorg ik vanuit mijn eigen bureau, Reflaction, diverse programma’s in de profit en non-profit sector om professionals net even anders naar hun dagelijkse praktijk te laten kijken en hun eigen gedrag optimaal te laten aansluiten op wat die praktijk vraagt.   

Lees Meer >

weetwatwerktNico Groen. Adviseur voor mens en organisatie met 30 jaar ervaring als voorzitter, bestuurder, ontwerper, coach, commissaris of tijdelijk directeur in bedrijven, bij instellingen en overheden. Van huis uit Bestuurskundige van de TH Twente, partner in Groen&Heesen Adviseurs voor mens en organisatie en bestuursvoorzitter van de Nivora groep.

Lees Meer >

Abi Daruvalla heeft een passie voor training,communicatie en de media. Ze combineert deze drie in haar werk als internationale trainer voor bedrijven en NGO’s, die hun omgang met de media willen verbeteren of veranderen. Wil je weten hoe je een verhaal moet pitchen, geïnspireerde interviews geven en wil je goed overweg kunnen met crisis situaties? Leer dan: ‘How to KISS’ (Keep It Short & Simple).

Lees meer>

Abi werkte meer dan 25 jaar als journalist voor Time magazine, International Herald Tribune, The Independant, Het Financiële dagblad en ANP. In 2006 was ze mede oprichter van de nieuwssite Dutchnews.nl en ze is medeauteur van het boek A Dictionary of Dutchness.

background