KNAP ACADEMIE | Henk Gossink, Paul van der Linden
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
Henk Gossink, Paul van der Linden, lokaal bestuur, politiek, college, organisatie advies, leergang, training, wethouder, senior, adviseur, organisatie, sociaal ondernemen, social enterprise
83
page-template-default,page,page-id-83,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

blank

Henk-Gossink_OverOnsfotoHenk Gossink

Henk Gossink (1969), mede-oprichter en directeur van de KNAP-Academie. Van opleiding bestuurskundige. Achtereenvolgens was hij onderzoeker van stedelijke vraagstukken, adviseur bij het ontwikkelen van wijkaanpak, communicatieadviseur en collegewoordvoerder voor de gemeente Haarlemmermeer, opleider van bestuurders en ambtenaren en coach. Gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van publieke bestuurders. Hij is co-auteur van Ophouden met Oplossen, een publicatie over hanteringsvraagstukken in het publieke domein. Zie ook zijn site www.gossink.nl. Henk Gossink wil met de KNAP-Academie een nieuw podium ontwikkelen aan authentieke en kleurrijke ontwikkelaars. Een plek waar opleiders het beste van zichzelf kunnen bieden en publieke professionals het beste in zichzelf kunnen ontwikkelen.

Paul van der LindenPaul van der Linden

Paul van der Linden (1965) mede-oprichter en zakelijk directeur van de KNAP-Academie. Paul heeft een achtergrond in de bedrijfseconomie en volgde daarnaast opleidingen op gebied van arbeidsorganisatie, marketing, financiën en psychologie. In zijn werk heeft Paul van der Linden diverse ideële bedrijven en maatschappelijke organisaties financieel gezond gemaakt. Zie ook zijn site www.paulvanderlinden.com Het gaat steeds om bedrijfsplanning en zakelijke vraagstukken in een sociale en idealistische omgeving. Hoe krijgt een publieke of maatschappelijke organisatie de zakelijke ruimte voor zijn idealen?  Voor vrij gevestigde trainers wil Paul podium bieden aan pioniers. De drijfveer van Paul om te starten met de KNAP Academie ligt in de kansen die hij ziet voor maatschappelijke organisaties om het verschil te maken in de huidige economie.


Algemene informatie  >
Hier vind u enkele documenten van de KNAP Academie.

background