KNAP ACADEMIE | Senna Bouteba
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
KNAP, knap, academie, academy, Nederlands, Opleiding, leergang, training, publiek domein, sociaal domein, sociale vraagstukken, maatschappij, politiek, openbaar bestuur, maatschappelijk, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, vaardigheden, leiderschap, innovatie, vernieuwing, sociaal bestel, middenveld, freelance trainer, verschil maken, professioneel, collectief, collectieve, senior, eigentijds, sociaal ondernemerschap, democratie, empowerment, lokaal, lokaleopleidingsinstituut, opleiding, colleges, trainingen, adviseur, coachings, publieke domein, ambtenaar, overheid, beleid
1606
page-template-default,page,page-id-1606,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

Senna Bouteba

Mijn naam is Senna Bouteba. Ik heb de afgelopen 9 jaar als programmamanager en senior projectadviseur bij VSBfonds veel ervaring opgedaan met het beoordelen en begeleiden van projecten in de welzijn-, zorg- en re-integratiesector en met sociale ondernemingen. Door die ervaring weet ik wat de ingrediënten zijn voor een succesvol project of sociale onderneming die ook daadwerkelijk impact realiseert. En waarom het ene initiatief als magneet werkt voor financiers en het andere niet. Ook heb ik ervaring opgedaan met nieuwe verdienmodellen voor de sociale sector. Omdat ik merkte dat er veel behoefte is aan kennis over en begeleiding bij het schrijven van goede project- en businessplannen en aan kennis en vaardigheden om financiering te vinden, heb ik de stap naar de andere kant gezet. Met Blooming Projects help ik initiatiefnemers deze kennis en vaardigheden op te doen.

Mijn kracht is dat ik zowel vanuit een sociaal als een ondernemersoogpunt naar een initiatief kan kijken, een combinatie die momenteel nodig is door de bezuinigingen en de urgentie tot het ontwikkelen van ondernemerschap. Daarnaast stel ik veel vragen zodat je plan verscherpt wordt en bied ik structuur. Aannames filter ik eruit, waar mogelijk zet ik mijn netwerk in om je verder op weg te helpen en vanuit mijn ervaring denk ik creatief mee. Mijn ervaring is dat projecten altijd onderdeel uitmaken van een groter geheel waarmee het in wisselwerking is, namelijk de organisatie en de omgeving. Ook daarin help ik je om deze zo optimaal mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Dat doe ik vanuit mijn kennis van organisatieontwikkeling en –management.

background