KNAP ACADEMIE | Teamscan: versnellen door STILSTAAN
KNAP ACADEMIE: Het eigentijdse opleidingsinstituut door en voor maatschappelijke en professionele vernieuwers.
KNAP, knap, academie, academy, Nederlands, Opleiding, leergang, training, publiek domein, sociaal domein, sociale vraagstukken, maatschappij, politiek, openbaar bestuur, maatschappelijk, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, vaardigheden, leiderschap, innovatie, vernieuwing, sociaal bestel, middenveld, freelance trainer, verschil maken, professioneel, collectief, collectieve, senior, eigentijds, sociaal ondernemerschap, democratie, empowerment, lokaal, lokaleopleidingsinstituut, opleiding, colleges, trainingen, adviseur, coachings, publieke domein, ambtenaar, overheid, beleid
1791
page-template-default,page,page-id-1791,ajax_leftright,page_not_loaded,,normal,shadow2

NuInschrijven_button

Teamscan: Versnellen door STILSTAAN

Ontwikkeld door: Margot Clausing en Margaret van Ruitenbeek

In de waan van de dag wordt er niet snel bij stilgestaan: de verhoudingen die er zijn binnen een team. Zeker wanneer een team een nieuwe opdracht krijgt, of de context verandert, ontstaan er snel onduidelijkheden, onderling verschillende verwachtingen of onuitgesproken teleurstellingen. Het is nuttig om hier bij stil te staan en de verhoudingen in kaart te brengen. Niet alleen voorafgaand aan een opdracht, maar ook bij teamevaluaties werkt het buitengewoon verhelderend. Stilstaan bij de verhoudingen leidt tot effectiever samenwerken.

Wat wij doen

Met onze ‘teamscan’ maken wij een momentopname van de verhoudingen in uw team. We brengen de verhoudingen letterlijk in beeld, door de teamleden hun plek in de ruimte te laten nemen, ten opzichte van elkaar en de teamopdracht. Wie staat waar?

Dit beeld vormt het uitgangspunt om elkaar te bevragen en te ontdekken waarom iemand staat waar hij staat, hoe dit past bij zijn rol en functie en welk effect dit heeft op de persoon, het team en het resultaat. Met deze ervaring krijgt het team zicht op hoe het nu gaat en wordt duidelijk wat werkt en wat anders kan of moet.

Naar aanleiding van de teamscan kan het team de taken, rollen en communicatie aanpassen ten behoeve van de teamopdracht. Eerste concrete acties worden gepland en afspraken worden gemaakt. Ontwikkelpunten die meer aandacht vragen worden geagendeerd. Zo kan de teamscan een goed begin zijn voor begeleiding van teamontwikkeling op maat.

Wij creëren een prikkelende leeromgeving, maken sfeer, sluiten aan, delen onze waarnemingen, bewaken en faciliteren het proces én nodigen u uit om nét een stapje verder te gaan.

Investering

Deze training kan op ieder moment ingezet worden met als doel: stilstaan om gericht verder te gaan.

De training duurt één dagdeel. De kosten zijn € 950,- voor een intake en teamtraining door twee trainers, exclusief locatiekosten.

NuInschrijven_button

background